666 The Nightmare:

Dé all-round-rock-tribute-top2000-COVERBAND!

 

take popular music

Ga naar de site en kies best blowjob machine. Grote keuze! Een paar jaar geleden sprak de legendarische Alice Cooper de befaamde woorden: ‘This is by far the best rockcoverband I’ve ever seen!’ Dit naar aanleiding van het optreden van 666 The Nightmare in zijn voorprogramma. Alice Cooper is niet de enige grootheid bij wie de band de zaal met succes mocht opwarmen, want ook Uriah Heep, The Tubes, Blue Oyster Cult, Within Temptaion en The Sweet zijn fan van 666 The Nightmare nadat ze voor hen hadden geopend. Dat zegt niet alleen wat over de kwaliteiten van de band, maar ook over de muzikale hoek waarin het 7-tal zich begeeft: Classic Rock uit de Jaren ’70 en ’80, klassiekers die je tegenkomt in de TOP2000, gebracht door fantastische muzikanten, superieure vocalisten (m/v), met gevoel voor spektakel, show en een gezonde dosis relativerende humor. Samengevat: Een unieke all-round-Top2000-rockcoverband! 

Alleen de beste remote control cars for $100. Schiet op om nu te kopen! 666 The Nightmare speelt ROCK met hoofdletters, maar laat zich niet beperken. En dus komt zowel ELO’s ‘Mr. Blue Sky’, Deep Purple’s ‘Child In Time’, AC/DC’s ‘Thunderstruck én Queen’s ‘Somebody To Love’ voorbij. Schakelen ze moeiteloos van de New Wave van Blondie over naar de glamrock van The Sweet en Mud om een (relatieve) adempauze in te lassen met de typische rockballads van Gary Moore, Heart en The Scorpions. Om het publiek vervolgens te betoveren met epische hits van Supertramp, Led Zeppelin, Blue Öyster Cult en Kim Wilde. Tussendoor de beste One Hit Wonders (Love Is All) en heerlijke quilty pleasures (The Shirts). Terwijl ook het ‘wat’ steviger werk van Iron Maiden, Motörhead en Judas Priest gebracht worden alsof het niks is.

666 The Nightmare live is de optelsom van twee geweldige leadvocalisten (m/v), een machtig én subtiel gitaarblok, indrukwekkend toetsenspel en een waanzinnige ritme-sectie, die hun optredens verpakken in een magische, steam-punk-fantasy-show. Met respect en liefde voor het origineel doen ze hun ding, en dat maakt hun tot de beste all-round-rockcover-Top2000-band van de Benelux. Zien & horen = geloven!