About Us…666 The Nightmare

 

put new musicMarijn Geluk (lead vocals)

Vanuit het niets, was hij er opeens: Marijn. De man met de ijzige stem, de man met een onweerstaanbaar charisma. De womanizer. Een kruising tussen Robert Plant, Freddie Mercury en de duivel, maar dan met muzikale spitsoren. Zijn personage is ongrijpbaar en hij die eveneens furore maakt bij de Led Zeppelin tributeband Steeler, geeft 666 The Nightmare letterlijk een nieuw geluid en gezicht. Samen met sensuele Debby gaat ieder levend wezen voor de bijl. Letterlijk dan…..

 

666

musicDebby Zimmermann (lead vocals)

De mooiste zangeres met de beste stem….Het is oneerlijk verdeeld in dit aardse. Maar Debby is de vrouw die 666 The Nightmare smoel en sensualiteit gaf. Een kruising tussen Ann Wilson van Heart, Janis Joplin en Beth Hart. Een dame waar dus geen maat op staat. Debby vormt samen met Marijn een koningskoppel. Alles en iedereen blazen zij weg met hun strotten. De wereld met Debby is er eentje om van te likkebaarden. Niet een katje om zonder handschoenen op te pakken? Flauw he, maar o zo vreselijk waar.

666

 

Van Poppelen (drums)

Zijn spierballen verblinden je, zijn klappen zijn oordovend. Hij is niet groot maar heeft de kracht van John Bonham en het dierlijke van Keith Moon. Samen met de retenstrak bassende Jan zorgt Van Poppelen voor de fundering van 666 The Nightmare. Zo ziedend hard en meedogenloos hoor je ze nog zelden. De doden springen van schrik uit hun kist bij de denderende mokerslagen van dit monster.

666

showsConrad Hultermans (guitar + lead and backing vocals)

Een surfbroek om de strakke bips, tanden om staaldraad door te bijten, maar vingers die het zonlicht niet kan pakken. Dat is immers de snelheid waarmee Conrad over zijn gitaarhals glijdt. Over zijn techniek beginnen we maar niet. Yngwie Malmsteen en Ritchie Blackmore zouden terplekke tegen een minderwaardigheidscomplex oplopen. Alles wat je van Conrad heb gehoord is waar. Hij is de jongste loot aan de toch al angstaanjagende 666-boom, maar zijn optredens zijn nu al legendarisch. Eruption van Eddie van Halen doet hij bijna achteloos en samen met Lars vormt Conrad de beste gitaarriffsectie die Nederland rijk is. Op deze man staat geen maat. Dit is een gitaarheld in optima forma die 666 The Nightmare nog een treetje hoger op de rockladder brengt.

666

put audioLars van Herel (guitar)

Hij ziet eruit als een clown maar heeft de ballen van een stier. Lars is de koning van de gitaarriff. De man met de ultieme groove die zijn Gibson-gitaar laat huilen en branden. Soms is hij net een ‘spaceman’, op een andere planeet maar op die momenten laat hij de mooiste dingen horen. Hij speelde ooit in de befaamde band Flat Out maar de duivel bekeerde hem en nu maakt Lars ziedende gitaarrock in 666 The Nightmare.

666
Jan Manson is een ‘original’. Het stuwende basmonster dat Mister Death in bedwang moet houden maar de band als een waanzinnige opjaagt in klassiekers zoals Iron Maiden’s Run To The Hill en Kill The King van Rainbow. Manson is klassiek geschoold maar tevens een beul van een rocker. Betrouwbaar, recht door zee en knalhard voor je hoofd. Alsof Geezer Butler van Black Sabbath er een tweelingbroer bij heeft gekregen.
Manson is the ‘real deal’ of bass!!

instrumentsJan Luijks (bass)

Jan is een ‘original’. Het stuwende basmonster dat Van Poppelen in bedwang moet houden maar de band als een waanzinnige opjaagt in klassiekers zoals Iron Maiden’s Run To The Hill en Kill The King van Rainbow. Jan is klassiek geschoold maar tevens een beul van een rocker. Betrouwbaar, recht door zee en knalhard voor je hoofd. Alsof Geezer Butler van Black Sabbath er een tweelingbroer bij heeft gekregen. Luijks is the ‘real deal’ of bass!!

666

take tunesMarijn van den Branden (keyboards and vocals)

 

Met zijn Hammond from Hell maakt Marijn zijn boodschap duidelijk. Zijn schizofrene klanken zijn de zieleloze woorden die slechts onbegrepen worden door hen met een zuiver Geweten. Zijn robuuste standbeeld pronkt niet voor niets in een schimmig steegje in de Tartaros naast die van Hades en Lucifer. 

Ook U, normale Stervelingen, zullen hem herkennen door zijn aardsche stage bij de familie Addams. Tuhduhduhduh – Click – Click. Wereldberoemd werd hij door een gloeilamp in zijn mond te nemen en deze vervolgens te laten branden. Dees dagen laat hij kaarsen spontaan branden. Laat U niet bevangen door dees duivelsche dialoog tussen Het Licht en Uw ziel. U zijt gewaarschuwd!

 

 

666